< Takaisin kalenteriin

Auran maja 18.6.2024

Oulun Tarmo

Oulurastit Tuiranhovin maastossa!

Radat

  • A-rata 6,9 km / 16 rastia / 1:10 000
  • B-rata 4,8 km / 16 rastia / 1:10 000
  • C-rata 3,5 km / 13 rastia / 1:7500
  • D-rata 1,9 km / 9 rastia / 1:7500

Maksutavat

  • Käteinen
  • Korttimaksu
  • Smartum
  • ePassi

Tapahtumainfo

Tapahtumakeskus on Kuivasjärven Auran majalla (Alakyläntie 634) Alakyläntien itäpuolella. Opastus Alakyläntien ja Raitotien liikenneympyrästä.

Lähtö ja valtaosa kilpailumaastosta on Alakyläntien länsipuolella Tuiranhovin kartalla. Kulku lähtöpaikalle ainoastaan pururadan alilkulkukäytävän kautta, seuraa nauhoitusta. Jokaisella radalla on myös rasti samassa alikulussa loppumatkasta. Alakyläntietä ei saa ylittää eikä sitä saa käyttää suorituksen aikana. Maali on Auran majan pihalla.

Maasto on pääosin hyväkulkuista kangasmaastoa. Korkeuseroja ei ole paljon. Metsätyyppi ja näkyvyys vaihtelee melko usein, ja pidemmillä radoilla on peitteisempääkin osuutta. A-rata pääsee nautiskelemaan Ahvenkankaasta. A-radalla joissakin ojien ylityksissä voi joutua katsomaan sopivaa ylityspaikkaa, mutta sivuttain ei tarvitse liikkua muutamaa metriä enempää. Kartta on päivitetty alkukesän aikana.

Erityispiirteitä: vihreä x voi tarkoittaa kelottunutta puunrunkoa, selkeästi erottuvaa puuta tai erityisen selkeää korkeaa kantoa. Muurahaispesistä osa on tuoreita ja osa jo vähän maatuneita. Jokaisella radalla on loppumatkasta rasti Alakyläntien alittavan pururadan alikulkukäytävässä. Rasti on nähtävissä matkalla lähtöpaikalle. Muistutus: Alakyläntietä ei saa käyttää eikä sitä saa ylittää suorituksen aikana eikä lähtöpaikalle mennessä. Rasteja aletaan kerätä pois kello 20.

Tarmon suunnistajat toivottavat kaikki tervetulleiksi juhannusviikon rasteille!

Yhteyshenkilöt

Reijo Puurunen p.0408242023 ja Vesa-Ville Väänänen p.0449888080

Opastus
Alakyläntien ja Raitotien liikenneympyrästä
Leimaus
Emit
Rastireitti
Ei
Pyöräsuunnistus
Ei

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.