Navigointi

Uutiset

 1. 15th Muddy-X la 14.5.2016 klo 10.00 2016-04-16 20:49:27, Webmaster

  Rogaine-periaatteella tehtävä pistesuunnistus maastopyörällä tai jalan. Se joka kerää eniten pisteitä määräajassa voittaa. Kilpailu on henkilökohtainen. Rastit on suunniteltu myös jalan etenevien kyvyt ja vauhti huomioiden.

  Reitti ja kilpailuaika:
  Reitti koostuu 20 rastista, jotka on pisteytetty 2-9 pisteeseen. Rastikoodin ensimmäinen numero määrää pistemäärän. Esim. rastilta 51 saa viisi (5) pistettä. Eniten pisteitä 4h aikana kerännyt voittaa. Tasapisteisiin päädyttyä paremmuuden ratkaisee kilpailuaika. Jos sekin menee tasan, väännetään kättä. Jokaisesta 4h ylittävästä minuutista vähennetään yksi piste.

  Radalla on yksi bonustehtävä. Tehtävä julkaistaan 10 min ennen lähtöä. Muuta ennakkoinfoa tehtävästä ei anneta. Bonustehtävien suorittamisesta oikein saa 10 lisäpistettä.

  Sarjat ovat N ja M sekä â?Footâ?. Kilpailuaika on 4 tuntia.

  Kisapaikka on Kisakankaan hiihtomaja Oulunsalossa. Opastus lentokentäntieltä. Järjestäjä on paikalla 8.45 alkaen. Kartat jaetaan klo 9.20.00. alkaen. Lähtö on 10.00. Maaliintulo on 14.00.

  Ilmoittautumiset/ lisätiedot:
  Seppo Mäkinen: snowhow@kolumbus.fi tai 040-5564939. Osanottomaksu 30 Eur, maksetaan kisapaikalla käteisellä.

  Kilpailussa käytetään GPS-seurantaa. GPS-seuranta.net. Varatkaa reppu tai joku muu kantoväline, johon gps-laite voidaan kiinnittää.

  Rastilla käynti:
  Rastit leimataan kilpailukorttiin pihtileimasimella, joka on rastilla. Leimatkaa rastin mukaiseen ruutuun! Varautukaa kosteaankin keliin suojaamalla kartta ja bonustehtäväpaperi. Kilpailukortti on laminoitu.

  Varusteet:
  Pakolliset:
  -maastopyörä
  -kypärä
  -kynä (â?Footâ?)
  Suositellaan:
  -kännykkä ongelmien varalta (â?Footâ?)
  -karttateline tai vastaava
  -kuraa ja sadetta pitävät päällysvaatteet (â?Footâ?)
  -juomaa ja evästä 4 tunniksi (â?Footâ?)

  Reitistä:
  Maasto on hyvin kaksijakoista: osa urista on nopeita, osa hitaita. Pyörällä pääsee melkein kaikkien rastien läheisyyteen. Rastit ovat pääosin â?puskanâ? puolella urbaanillakin alueella. Vettäkin voi mennä kenkää â?vähänâ?. Osa rasteista on vaativia, osa helppoja. Suosittelen suunnittelemaan reitin omien taitojen mukaan. Rastin pisteluku ei välttämättä tarkoita rastin vaikeutta!

  Osa rasteista on urbaaneilla alueilla, jolloin ilkivallalta ei aina ole vältytty. Jos rasti on viety, soita kisamestarille.

  Kisasivut:
  Facebookista MuddyX

  Tapahtuman järjestää:
  Free Adventure Ry, Oulu:
  Seppo Mäkinen

  Free Adventure kautta saat parhaat NORDENMARK-karttatelineet pyörään kuin pyörään. Kisapaikalla telineitä ja varalevyjä eri kokoisia. Mallit Classic ja Extreme. Löytyy Nordenmarkin sivuilta: http://nordenmark.com/products/
 2. Kesän 2016 kalenteri... 2016-04-04 22:31:53, Webmaster

  ... lisätty sivustolle vielä hieman puutteellisena, mutta se täydentyy tässä kauden edetessä.
 3. 13th Muddy-X Kiimingissä 9.5.2015 2015-05-04 08:06:14, Webmaster

  Tapahtuma on Rogaine-periaatteella tehtävä pistesuunnistus maastopyörällä tai jalan. Se joka kerää eniten pisteitä määräajassa voittaa. Kilpailu on henkilökohtainen. Rastit on suunniteltu myös jalan etenevien kyvyt ja vauhti huomioiden.

  Reitti ja kilpailuaika:
  Reitti koostuu 20 rastista, jotka on pisteytetty 2-9 pisteeseen. Eniten pisteitä 4h aikana kerännyt voittaa. Tasapisteisiin päädyttyä paremmuuden ratkaisee kilpailuaika. Jos sekin menee tasan, väännetään kättä. Jokaisesta 4h ylittävästä minuutista vähennetään yksi piste.

  Radalla voi olla bonustehtäviä. Tehtäväpaperi jaetaan kartan mukana.

  Sarjat ovat N ja M. Kilpailuaika on 4 tuntia.

  Aika ja paikka:
  Kisapaikka on KiimU-keskus Kiimingissä. Opastus Kuusamontieltä Honkimaan teollisuusalueen liittymästä. http://kansalaisen.kartta...&x=441171&lang=fi
  Järjestäjä on paikalla 9.00 alkaen. Kartat ja GPS-laitteet jaetaan klo 9.00. alkaen. Lähtö on 10.00. Maaliintulo on 14.00.

  Ilmoittautumiset/ lisätiedot:
  Seppo Mäkinen: snowhow@kolumbus.fi tai 040-5564939. Osanottomaksu 30 Eur, maksetaan kisapaikalla käteisellä.

  Kilpailussa käytetään GPS-seurantaa (http://www.gpsseuranta.net ).

  Varusteet:
  Pakolliset:
  - maastopyörä, kypärä, kynä
  - reppu tai vastaava kantoväline, johon GPS voidaan kiinnittää
  Suositellaan:
  - kännykkä ongelmien varalta, karttateline tai vastaava
  - kuraa ja sadetta pitävät päällysvaatteet

  Maasto on hyvin ajettavaa. Rastit ovat pääosin â?puskanâ? puolella urbaanillakin alueella. Vettäkin voi mennä kenkää â?vähänâ?. Osa rasteista on vaativia, osa helppoja. Suosittelen suunnittelemaan reitin omien taitojen mukaan. Rastin pisteluku ei välttämättä tarkoita rastin vaikeutta!

  Osa rasteista on urbaaneilla alueilla, jolloin ilkivallalta ei aina ole vältytty. Jos rasti on viety, soita kilpailukeskukseen, jolloin GPS-seurannan mukaan voidaan tarkistaa rastilla käynti.

  Kisasivut:
  Facebookista MuddyX sekä http://www.freeadventure.fi
 4. Pieni päivitys väliaikojen selailuun 2015-04-23 22:44:34, Webmaster

  Väliaikojen selailuun tarkoitettu Java-sovelma aiheuttaa säännöllisesti harmaita hiuksia. Tuoreimmat ohjeet Javan taltuttamiseen löytyy ketjusta osoitteesta http://oulurastit.info/thread/show/705

  Tein kuitenkin juuri sivuille päivityksen, jonka ansiosta kunkin radan nimen kohdalla on nyt pienen pieni "Radan väliajat"-painike. Kyseinen painike avaa karvalakkiversion väliajoista ja se ei vaadi selaimelta mitään lisäosia (testattu toistaiseksi vain Chromella ja Firefoxilla).

  Ominaisuus on hyvin nopeasti toteutettu, joten jos siitä ongelmia löytyy tai muuten vain herää parannusehdotuksia, laittakaa viestiä sähköpostilla tai sivuston palautelomakkeen kautta.
 5. Kauden 2015 kalenteri lisätty 2015-04-19 22:56:52, Webmaster

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eli kalenteri on nyt sivuilla ja tietoja täydennetään ja korjaillaan sitä mukaa kun siitä puutteita havaitaan.

  Mukavaa suunnistuskautta kaikille!
 6. Kausi 2015 2015-04-17 10:13:14, Webmaster

  Oulurastikalenteri lisätään sivustolle tulevan viikonlopun aikana.
 7. 12th Muddy-X la 27.9.2013 klo 17.00 2014-09-22 20:45:48, Webmaster

  Tapahtuma on Rogaine-periaatteella tehtävä pistesuunnistus maastopyörällä tai jalan. Se joka kerää eniten pisteitä 4h määräajassa voittaa. Kilpailu on henkilökohtainen (N ja M).

  Reitti koostuu 20 rastista, jotka on pisteytetty 2-9 pisteeseen. Eniten pisteitä 4h aikana kerännyt voittaa. Tasapisteisiin päädyttyä paremmuuden ratkaisee kilpailuaika. Radalla voi olla bonustehtäviä.

  Aika ja paikka:

  Kisapaikka on Hietasaaressa Oulussa. Opastus: Hietasaarentieltä. Järjestäjä on paikalla 15.30 alkaen. Kartat ja GPS-laitteet jaetaan klo 16.00. alkaen. Lähtö on 17.00. Maaliintulo on 21.00.

  Ilmoittautumiset/ lisätiedot:

  Seppo Mäkinen: snowhow@kolumbus.fi tai 040-5564939. Osanottomaksu 30 Eur.

  Kilpailussa käytetään GPS-seurantaa (www.gpsseuranta.net).
  Rastit leimataan kilpailukorttiin pihtileimasimella, joka on rastilla. Kilpailukortti on laminoitu. Bonustehtäviin tarvitaan mahdollisesti kynä.

  Facebookista MuddyX sekä www.freeadventure.fi

  Tapahtuman järjestää:
  Free Adventure Ry, Oulu
  Seppo Mäkinen

  Kisapaikalta NORDENMARK-karttatelineet pyörään kuin pyörään sekä FAST energiapatukat ja smoothiet tarjoushintaan!
 8. Tulosten korjauksesta 2014-06-19 22:52:02, Webmaster

  Tulosten korjaus laahaa hieman perässä muutaman tapahtuman osalta ylläpidon kiireistä johtuen, mutta kaikki tullaan kuitenkin hoitamaan aikanaan. Pahoittelut tästä.
 9. Geopark Challenge Oulussa 28.6 2014-06-03 20:18:14, Webmaster

  4. Geopark Challenge -seikkailukilpailu käydään nyt Oulusta käsin. Kisa alkaa 28.6 klo 10 Rotuaarilta. 24h kisa päättyy Rokualle ja lyhyempi 6h kisa käydään kokonaan Oulussa. Kisaan mahtuu vielä mukaan, joten tervetuloa kokeilemaan seikkailu-urheilua parhaimmillaan. Lajit: Mtb, melonta, juoksu/suunnistus, rullaluistelu ja tehtävärasteja. Kisasivut ja lisäinfo: http://www.geoparkchallenge.fi .
 10. Uusi osoite, uudet kujeet 2014-06-02 20:29:58, Webmaster

  Nyt on sivustolla viimein oma (toivottavasti luotettava) koti. Edellisen sivuston ikivanha moottori alkoi jo yskähdellä, eikä siihen mielellään enää tehnyt muutoksia tai uusia ominaisuuksia. Tämä päivitys ei tuo juurikaan uutta sivustolle, mutta mahdollistaa uusien ominaisuuksien toteutuksen entistä helpommin.

  Ajan puutteesta johtuen osa toiminnoista saattaa olla keskeneräisiä ja testaus on suoritettu ainoastaan Google Chrome -selaimella. Eli jos (ja kun) jotain ongelmia ilmenee, raportoikaa niistä vaikkapa tuon palautelomakkeen kautta.