Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Pyöräsuunnistusta Linnakankaalla

  1. Niina 2020-05-06 07:30:38

    Linnakankaalle on suunniteltu kaksi pyöräsuunnistusrataa A-haastava ja C-helppo. Karttoja myy Hulluna hiihtoon ja ne ovat myynnissä 8.5.2020 alkaen toukokuun loppuun, hintaan 5 e kpl. Rastinauhat ovat maastossa tarvittaessa pitempään.

    A-rata on linnuntietä 10,6 km. C-rata on linnuntietä 6,1 km. Ajettu matka on yleensä noin 1,5 kertaa pitempi riippuen reitinvalinnoista. Rasteilla on punavalkoiset muovinauhat. Leimasimia tai ajanottoa ei ole. Pyöräsuunnistuksessa rasti on aina polun/tien tmv. varrella tai avoimella alueella ja rastille pääsee ajamalla. Innokkaiden pyöräsuunnistajien kannattaa hankkia molemmat radat, sillä A- ja C-radalla ei ole samoja rastivälejä, vaikka rastit ovatkin samat.

    Linnakangas-Köykkyri alueella voi olla myös joitain polkuja, jotka puuttuvat kartalta. Vuodenajasta johtuen uraluokitukset eivät välttämättä aina aivan täysin täsmää maasto-olosuhteisiin. Huomioi reitinvalinnoissa A-radalla, että suoalueet ovat nyt toukokuun alussa vielä suurelta osin märkiä tai erittäin märkiä. Köykkyrin alueen metsissä on myös paljon frisbeegolfaajia, joten olethan varovainen.
  2. Niina 2020-05-06 10:11:03

    Lähtöpaikka Linnakankaan koulu, Linnakaarto 20, Kempele. Lähtöä ja maalia ei ole merkitty maastoon.

Vastaa viestiketjuun