Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Kiitokset!

 1. Satu Karppinen 2021-09-12 21:19:52

  Olipas hieno viikonloppu suunnistuksen SM- sprintissä ja SM-viestissä.
  Oulun seudun suunnistajat menestyivät hienosti!
  Kiitokset kaikille seuratoiminnan aktiiveille, jotka olette järjestäneet kilpailuja, iltarasteja ja muita harjoituksia kaikille innokkaille. Laadukkaat tapahtumat kehittävät, kannustavat ja aktivoivat kaikenikäisiä. Innostava toiminta pyörii seudullamme hyvässä hengessä ja ilmapiirissä!
 2. Läheltä seurannut 2021-09-15 08:17:53

  Kyllähän parissa vuodessa on tapahtunut melkoinen käänne nimenomaan kilpasuunnistuksen suhteen. Varsinkin nuorten treenit ovat varsin varteenotettavia suunnistusharjoituksia, joiden avulla oikeasti voi kehittää suunnistustaitoaan. Nuorten vauhdista päätellen lenkilläkin on jaksettu käydä. Sprintin tuloksia selaamalla näkee, että jonkinasteinen ihme on tapahtumassa: oululaisille suunnistajille ei enää naureskella etelän kisapaikoilla. Palkintosijoja kun näyttää tännepäinkin tulevan.

  Ja kun vaikka kompassitapahtumia on nähnyt, ei tilanne ole menossa ainakaan huonompaan suuntaan. Varsin potentiaalisen näköistä pöhinää.
 3. Joopas 2021-09-15 08:55:49

  Nimimerkille Läheltä seurannut: on menestystä ja juniorimitalleita kuule tullut aikaisemminkin, mitään ennennäkemätöntä ei ole tapahtunut tai tapahtumassa. Aika näyttää, mikä on tilanne yleisessä sarjassa. Aikaisemmin miespuloset siirtyivät etelän seuroihin näiltä leveysasteilta, kun heihin ei mikään seura halunnut panostaa.

Vastaa viestiketjuun