Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Miksi seuroja ei merkitä tuloksiin?

 1. ps 2007-05-04 12:16:11

  Olemme vasta aloittaneet suunnistuksen. Eilen ja Limingassakin ilmoitimme myös seuran. Jostain syystä meidän tuloksissa ei ole noteerattu seuran nimeä kummassakaan tapahtumassa. En tiedä onko asialla merkitystä, mutta lapsille on tärkeää kuulua johonkin porukkaan. Väittivät jo tänä aamuna, että jollei ole jonkin seuran vaatteita päällä, niin ei myöskään merkitä seuraa tuloksiin. Hassu väite, mutta lapset on lapsia.
 2. Keijo Ruotsalainen 2007-05-07 10:19:27

  Jonkun kerran Oulurasteilla tulospalvelussa olleena voin vastata vain omalta osaltani. Jos suunnistajalla on oma Emit-kortti, ja käyttäjä on rekisteröity suunnistusliiton tietokantaan, tai Oulurasteilla käytettävään laajennukseen, niin seura tulee automaattisesti. Ongelma tulee vuokraemitin käyttäjistä. Heidän nimiä ei ole tietokannassa, joten nimi ja seuratiedot on kirjoitettava tulospalvelussa manuaalisesti. Miksi tätä ei aina tehdä johtuu kiireestä. Joskus maaliintulijoita on jonoksi asti, ja kaikilla on vimmattu kiire saada tuloksensa. Tällöin itse ainakin olen kirjannut vain nimen. Mutta jos maaliintulo hetkellä ei ole ruuhkaa, niin silloin on aikaa kysellä kuulumisia, oliko rata mukavas ja seuranlyhenteen. Kiitos kommentista: yritetään jatkossa huomioida tämä seurojen kirjaaminen nimen lisäksi.
 3. Tommi 2007-05-08 10:59:25

  Kyllä seurat yleensä merkitään tuloksiin kaikille, jos kilpailija vain seuran ilmoittaa maaliin tullessaan. Seuran pukua ei tietenkään tarvitse olla päällä. Vuokraemiteillä seuran merkkaaminen saattaa joskus jäädä epähuomiossa tekemättä, kuten tässäkin on varmaan käynyt. Yleensä kysyn erikseen kuuluuko kilpailija johonkin seuraan, jos emittiedoissa ei seuraa ole.
 4. Aloitteleva kanssa 2007-06-04 06:46:47

  Itsekin vasta aloittelen ja harmistuksekseni huomasin saman asian. Varmasti olen aina sanonut seurani maalissa eikä yleensä ole ollut ruuhkaa. Kuitenkaan pientä ja outoa seuraamme ei tuloksissa ole vielä kertaakaan esiintynyt. Pitäisikö mukana kuljettaa pientä käyntikorttia, jonka jättää maalissa Emitin kanssa, erillinen nimilista johon vuokra-Emittien käyttäjät voivat seuransa kirjata vai miten saataisiin homma toimimaan?

  Vaikka tulokset ovatkin listan häntäpäässä, niin olisi se pieni ilo jos oman seuran nimi vieressä mainittaisiin.
 5. samppa 2007-06-05 22:50:03

  Olisi tosi hyvä, jos rastien järjestäjät huomioivat tämän asian kaiken muun kiireen keskellä. Suurkiitos tänäänkin (5.6.) pohjantähtisille kun kyselitte nuorelta neitokaiselta maalissa seura-asioita ennen kuin huolto lyllersi paikalle. Seurat ovat olennainen osa urheilutoimintaa ja hienoa jos ne huomioidaan.

Vastaa viestiketjuun