Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Analyysit + muut

 1. Olli P. 2004-04-29 12:16:23

  Nyt kun sivuille on tullut kaikenmaailman härpäkkeitä arvosteluineen analyyseineen, olisi mukava saada jonkinlaista palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin. Mikä on huonoa ja voisi olla paremmin, mitä puuttuu, mitä ei tarvitse jne. Onko analyysi esimerkiksi liian epäselvä tai puuttuuko siitä jotain mielenkiintoista tietoa?

  Mutta vaikeneminenhan tarkoittanee sitä että kaikki on hyvin... :)
 2. Jarkko 2004-05-19 10:50:34

  Nyt kun on jo noita hienoja analyysejä niin olisiko mahdollista saada vielä vastaavaa analyysiä kuin Hiihtosuunnistuksen kilpailuista mallia:
  http://www.suunnistus.net...kkavaris/hs2004/hs04.html

  Tuollaiset graafit kuvaavat nopeasti mikä väli on mennyt huonosto ja verrata omaa suoritusta vastaavan tasoisiin juoksijoihin.
 3. Olli P. 2004-05-19 19:11:29

  Täytyy kyllä myöntää että tuo analyysiskripti on tällä hetkellä varsin alkeellinen ja puutteellinen. Kehitystyö onkin juuri menossa paremman version saamiseksi, joten saa nähdä mitä tuleman pitää.
 4. Olli-Pekka Paavola 2004-05-25 22:35:31

  Mielestäni analyysi on hyvä.
  Siinähän näkee jokaisella tasolla miten on mennyt.
  Esim. Suunnistaja joka on sarjassaan puolessavälissä, saa suunnistuksestaan keskimäärin "valkoisen informaation".
  Mielestäni jos jokainen väli on suunilleen valkoinen on mennyt tasaisesti. Mutta jos sielä on seassa punaista jopa tummaa tai vihreää jopa tummaa. Niin suunnistus on ollut poukkoilevaa. Itse ainakin olen tyytyväinen suunnistukseeni jos väreissä ei ole kovin paljon ailahtelua. Mielestäni ne "Variksen" käyrät ei kertoneet näin havainnollisesti.

Vastaa viestiketjuun