Navigointi

Keskustelu

Takaisin aiheisiin

RR-ei kannata

 1. matti 2009-07-24 14:13:54

  aika ja asenteet on muuttuneet,itae olen ollut lajin harrastaja vuodesta 1970 lähtien ja suunnistus koulua vetämässä eikä tullut mieleen että olipa paska homma kun ei tullut rahaa silloin lasten eikä heidän vanhempien tarvinnut maksaa vaanse oli sitä ns.tervehenkistä talkoo työtä josta palkaksi sai hyvän mielen.Lisäksi kerättiin eri tavoin rahaa jaannettiin lapsille ilmaiseksi suunnistuskengät puvut sekä kompassit käyttöön.jos tuosta talkoo ja seurahengestä olis pieni osaosattu säästää seuraaville sukupolville eikä oltais kaikkea hyvää mieltä ahmittu itse,niin nuo kirjoitukset voisi olla toisen sävyisiä.
 2. olli 2009-07-28 08:36:52

  Kiinnostuin tästä ja todella, laiskuus on vallnnaut järjestäjät . Ei liene suuri työ tehdä RR rataa (hyvää sellaista), langan 1,5 km langanveto ja keruu ei kestä tuntia pidempään! jos tähän ei ole aikaa, niin voi voi!
 3. montakertaavetänyt 2009-07-28 09:04:15

  Ei se RR-radan tekeminen ihan tunnissa onnistu. Hyvän radan tekeminen vaatii etukäteissuunnittelua, karttaan ja maastoon tutustumista, reitin karttaan piirtämistä, autolla ajoa, rastivälineiden tsekkaamista, siimarin vetoa rastitarvikkeiden kanssa säässä kuin säässä. Ja pitää ne rastitarvikkeet myös kerätä ja mahdollisesti kuivata ja laittaa varastoon seuraavia kertoja varten. Minä ainakin saan aikaa kulumaan tähän kaikkeen päivän verran. Eihän tätä kaikkea tarvitse tietenkään itse tehdä, jos avuksi saa muita ei niin kiireisiä.
 4. Ollin kujeet 2009-08-03 22:48:46

  Olli on hyvä ja tekee edes yhden RR:n saattaapi tieto lisääntyä. Lupaatko?
 5. Ollin siimari 2009-08-10 13:09:11

  Voin sanoa vasta siimarin vetäneenä, että radan suunnitteluineen, merkkauksineen ja siimarin vetoineen otti yli kolme (3) tuntia. Purkaminen kävi sitten ripeämmin, mutta ei sekään tapahtunut läheskään tuntiin. Joten Olli on varsin nopsajalkainen ja -kätinen, jos tuntiin tekee homman, vaikka esim. purkamisen/kelaamisen. Alkaa kuulostaa vähän siltä, että onko Olli edes nähnyt siimarikelaa....

Vastaa viestiketjuun