Navigointi

Keskustelu

Takaisin aiheisiin

kesän lämpimiä keskusteluita muistellessa...

 1. jari terho 2009-09-07 14:43:17

  heräsi pari ajatusta. Palstalla on keskusteltu muutamasta aiheesta sen verran tulisesti, että asia on jäänyt mietityttämään.

  Oulurasteilla käy sekä uusia kuntokävijöitä, että pitkään juosseita urheilijoita. Mielipiteet luonnollisesti vaihtelevat idästä länteen. Nämä ovat nyt niitä kuntoilijan ajatuksia.

  Voitaisko laittaa hakuun MAKSUTON tekijä sille kaivatulle helpommalle tulospalvelulle? Varmaan joku sporttinen opiskelija voisi sen mielellään toteuttaa vaikkapa päättö- tai muuna koulutyönään.

  Toiseksi; voitaisiko järjestää Oulurastien nimissä(ja aktiivisesti mainostaa) myös kuntopohjalta suunnisteleville MAKSULLISIA kartoitus- ja ratamestarikursseja? Olisi aika jännä päästä syksyllä kokeilemaan "itse" tehtyä karttaa ja ratoja. Näitähän voisi sitten myös vuosittain päivittää samoin voimin.

  Suunnistus ja keskustelu jatkukoon!
  Hyvää syksyä kaikille!
 2. Vilkkuva Timo Jutila 2009-09-11 10:03:09

  Ei mennyt Jarilta nyt avaus ihan nappiin. Ei jatkoon ja avaajalle bannia.
 3. jari 2009-09-11 19:48:47

  Mitähän tuo nyt tarkoitti? Oliko jotain pielessä?
 4. Keijo Ruotsalainen 2009-09-15 10:33:45

  Kannatan noiden ratamestari- ja kartoituskurssien järjestämistä. Oulurastiporukalla voi olla näin loppusyksystä jo patit loppu kurssien järjestämiseen. Mutta Pohjois-Pohjanmaan Suunnistus voisi järjestää tuollaisen kurssin. Tekisi varmaan hyvää myös joillekin kokeneemmillekin kuntorastien järjestäjille osallistua kursseille (minä itsee mukaan lukien). Tiedustellaan, mikä on tilanne ja ilmoitellaan näillä sivuilla.

  Aina kaivataan uusia tekijöitä. Yksinkertaisin tapa päästä suunnittelemaan ratoja ja tekemään karttoja on liittyä johonkin Oulun alueen suunnistusseuraan. Eiköhän silloin ala "nakki viuhua".

Vastaa viestiketjuun