Navigointi

Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Kiitos

 1. suunnistaja 2009-10-05 17:08:41

  Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille Oulu-rastien järjestelytöihin osallistuneille. Erinomaista työtä!
  Jos on välillä rankkaa, muistakaa, ettei työn arvoa voi laskea rahassa huomioiden sen tuottama mielihyvä, kohentunut kunto ja kansanterveys.
 2. rasteilla viihtynyt 2009-10-05 20:27:31

  Kiitos menneen kesän järjestelyistä kaikille Oulu-rastien järjestelytöihin osallistuneille. Mahtavia elämyksiä ja vielä parempia järjestelyjä.
 3. Raimo Holappa 2009-10-06 11:01:10

  Edellä oleviin kiitoksiin voi vain yhtyä. Kiitos myös Pohjantähdelle ylimääräestä tapahtumasta 3.10.
  Oulurastien järjestäminen nykyisillä kävijämäärillä on monella tavalla haastavampaa kuin esim. 1990-luvulla. Pysäköinnin järjestäminen ja ohjaus vaativat jo aivan oman toimitsijavalmiuden. Myös rastien ennakkojärjestelyt ja purku sitouttavat harrastajia yllättävän paljon. Kiitos kaikille.
  Erityisen kiitoksen haluan antaa Puurusen Ollille joka ylläpitää näitä informaatiosivuja. Nuori mies ei juuri itse ehdi
  rasteilemaan, mutta on kehittänyt näitä sivuja pikkuhiljaa paremmiksi. Kun nimetöntä kriittistä palautetta joskus tulee, niin siitä kannattaa ajatella että rintakarvathan tässä vain kasvaa ja kovettuu. Vanha sanonta kuuluu että koirat ne haukkuu mutta reki vain kulkee kohti päämääränsä.
  Ensi kesää innolla odotellen...
 4. Tällä kaudella aloittanuy 2009-10-06 12:22:38

  Suuri kiitos kaikille Oulurastien järjestelyihin osallistuneille1 Itse aloitin vasta tänä vuonna ja ilokseni sain huomata kuinka vaivatonta suunnistaminen täällä Oulun alueella on. Järjestelyt oli aina hienosti hoidettu ja kysellessäni alussa apua ihmiset olivat kovin avuliaita. Hyvää vuoden jatkoa kaikille suunnistuksen ystäville!

Vastaa viestiketjuun