Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Emiteissäkö vikaa

 1. Vikaa 2005-06-29 08:52:40

  Kun lueskelee noita väliaikoja niin jatkuvasti kisa toisensa jälkeen näkyy listoissa useita, joilla emitin toiminta loppuu muutaman rasti ennen radan loppua. Eli jos vaikka 6-7 rastia radalla, niin neloselta tai vitoselta näyttää lukemat nollaa loppuun saakka.
  Ja tästä ilmeisesti seuraa se että loppuajaksi tulee myös aika johon emitin toiminta loppuu.
  En tiedä onko nuo vuokraemittejä vai omia, mutta jos vuokra niin joku järjestäjistä voisi käydä epäkuntoiset läpi ja poistaa ne käytöstä.
  Ja samoin tuloksista järjestäjä voisi poistaa tälläiset haamuajat, koska niitä on useita/rata aina tapahtumassa.
  Tämähän vääristää lopputulokset ja aika vertailut rastivälien ja loppuaikojen suhteen, koska ohjelma vertaa tähän nolla-aikaan.
  Muuten niin hyvä ja toimiva tapa seurata kulkua rastiväleittäin ja verrata muihin, muttei näköjään tänä kesänä toimi lainkaan.
 2. Olli Puurunen 2005-06-29 18:19:36

  Ennen laitoin puutteelliset tulokset suoraan hylätyiksi, kunnes ilmeni että useissa tapauksissa vika oli emit-korteissa. Nykyään olen siis jättänyt tulokset tarkistamatta ennen nettiin laittamista, sillä enhän itse voi tietää kenet kuuluisi hylätä ja ketä ei. Väliaikasysteemi voisi tosin olla parempi ja jättää pois nuo virheelliset väliajat. Tällä hetkellä pois jäävät ainoastaan ne suoritukset, jotka eivät ole saaneet tulosta. Katselin noita eResults-ohjelman suoltamia xml-tiedostoja, ja ne näköjään tarjoavat muiden tietojen ohessa rastien koodit, jonka perusteellahan noiden virheellisten välien hylkääminen onnistuisi (usein suorituksissa on jostain syystä myös ylimääräisiä rastivälejä). Tämä kuitenkin on hieman isompi prosessi, joten se jäänee ensi kesään.

Vastaa viestiketjuun