Keskustelu

Takaisin aiheisiin

Kahteen kertaan myydyt kartat

 1. Ihmettelijä 2006-05-10 07:56:24

  Ostin KiimU:n järjestämillä rasteilla kartan, joka oli jo kertaalleen käytetty. Sain maksaa kartasta 4Â? eli ko. urheiluseura sai tuosta kartasta yhteensä 8Â?. Mitään hyvityksiä ei saanut! Ymmärrän sen, että kartat voivat loppua ja samoja karttoja voi käyttää useampaan kertaan, mutta eikös kartan palauttajalle olisi voinut antaa esim. 2Â? takaisin ja käytetyn myydä sit 2Â?:lla???
 2. Kiimulainen 2006-05-10 09:38:35

  Jos asia jäi kartan palauttajaa harmittamaan, ota yhteys kiimun suunnistusjaoksen pj:aan, voin toimittaa sinulle uuden kartan, jos haluat. Vaikka huomisille Oulurasteille Köykkyriin.

  Viime vuonna KiimUn Oulurasteilla kävi keskimäärin 160 suunnistajaa, nyt tulostettiin n. 220 karttaa. Tällä kertaa suunnistajia oli mahtava määrä 262. Karttoja saatiin tulostettua lisää noin 15 minuutissa, tuossa välissä osa antoi karttansa kiertoon, kiitoksia siitä heille. Täytyy ensi kerralla tulostaa enemmän karttoja. Toivottavasti säät suosii jatkossakin.
 3. Hannu Juutinen, veteraani suunnistaja 2006-05-10 09:59:22

  Suurimmmalla osalla on ao karttalehti jo olemassa. Turhaa valitusta....päääasia että hiki lentää. Karttaahan luetaan matkan aikana. Juosta voi ilman karttaakin.Itse ainakin muista vieläkin jokaikisen pisteen ja reitinvalinnan, vaikka annoin mielihyvin kartan Hempalle ja olen iloinen, että suunnistus kiinnostaa yhä suurempia massoja.
  On eri asia, jos kartta on aivan uusi. Silloin sitä on hyvä kertailla illalla sohvannurkassa.
  Ã?lkää nyt hermostuko. Ei karttaa varmaan otettu keneltäkään väkisin!
  Köykkyrissä tavataan ja eiku menoksi!
 4. köyhä opiskelija 2006-05-10 10:37:27

  Tuskinpa kysymys onkaan hermostumisesta ja siitä, että antoi kartan toisen käytettäväksi. Innokkaalla suunnistajalla karttoja kertyy joka nurkkaan, eikä kartan saaminen ole se pääasia. Ehkä häiritsevä tekijä onkin tuo rahastus. Kartan olisi tosiaan voinut myydä 2Â? hintaan.
 5. Esa Kunnari 2006-05-10 11:10:42

  Eihän se 4 euroa ole pelkästään siitä kartasta. Samalla rahalla saa kiertää radan, jonka joku on suunnitellut, jonne joku on vienyt rastit, ja joku vielä kerää rastit poiskin. Maalissa saa juotavaa, jos ei muuta niin vettä. Lisäksi otetaan aika ja laitetaan tulokset nähtäville mm. tänne nettiin. Lisäksi tapahtumasta on ilmoiteltu lehdessä, jne.

  Ei sen kartan käyttöarvo ole siitä juurikaan huonontunut, että sen kanssa on rata jo kertaalleen kierretty. Paitsi jos sen kanssa on kontattu jossain rapakossa. Ja roskiinhan nuo iltarastikartat ainakin itselläni menevät sen jälkeen, kun on väliaikavertailun tehnyt tulosten tultua nettiin.

  Suurin osa kulkenee rasteilla omalla autollaan, jolloin polttoaineisiinkin menee enemmän kuin 4 euroa. Kannattaako silloin alkaa tinkaamaan talkootyöllä järjestetyn tapahtuman 4 euron, eli lähes ilmaisesta, osanottomaksusta käytetyn kartan takia?

  PS. Itse en ole iltarastien järjestäjiä, vaan asiakas joka on tyytyväinen että jotkut viitsivät iltarasteja järjestää kaikesta kitinästä huolimatta.
 6. Pappa 69 2006-05-20 11:22:45

  Voi hyvät jysssäykset! Työ että ymmärrä mikä miärä hommoo on yhe ilta rasti-tappauksen tottettuttamisessa ! Toisaalta ymmärrän opiskelijoita ja työttömiä ja muita europuutteessa eläviä. Sano reiulusti järjestäjälle, että ei rahhoo, mutta mehtään telis mieli ! Pitkän ajan yli 50 vuotta suunnistuksen kanssa tekemisissä olleena tiijän, että siihen jää kiini....ei piäse irti! Oheje: pyöri sinä , joka olet tosi europussa, kyllä pihkaniskat ovat niin solitaarisia, että suat varmaan kartan ilimannniin. Aeokoo. Siitä en ossoo männä sanomaan. Piä asia, ettämehtään piäsöö

Vastaa viestiketjuun