Navigointi

Uutiset

 1. IE 2006-05-02 15:19:11, Webmaster

  Internet Explorerilla näyttäisi olevan suuria vaikeuksia sivun taitossa, mutta koitetaan korjata ennen pitkää.
 2. Rastikesä 2006 2006-05-02 03:18:36, Webmaster

  Heippa kaikille!

  Rastikausi on aluillaan ja sivutkin saatiin nyt väännettyä viime tingassa auki. Paljon on vielä kesken ja luultavasti rutkasti kummallisuuksia sivuilla vielä esiintyy, mutta koitan virheitä ja puutteita korjailla tässä ajan kuluessa.

  Ja kehitysehdotuksia otetaan jälleen vastaan. Viime kesänä useampikin henkilö ehdotti parempia rastien opastustietoja, sillä joskus jopa perille oli hankala löytää, saati sitten rastilta toiselle. Nyt järjestävästä seurasta riippuen kalenterista löytyy linkki Kansalaisen karttapaikkaan, josta näkee tapahtuman tarkan sijainnin. Tällä hetkellä ei läheskään kaikissa tapahtumissa tuota linkkiä ole, mutta toivottavasti niitä saadaan lisää tässä kauden kuluessa.

  Tavoitteena tälle kaudelle oli saada sivujen hallintaosio siihen kuntoon että seurat voisivat itse lisätä ja muokata tapahtumien tuloksiaan. Vielä ei toiminto ole valmis ja itse tulostenlisäyskin on vielä hieman kesken, mutta yritän saada sen mahdollisimman nopeasti valmiiksi. Valmiinahan tuo toiminto toivottavasti nopeuttaa tulosten saapumista sivulle, sillä näin kaikki ei ole enää yhdestä henkilöstä kiinni.

  Uutena toimintona sivulla on myös tuloshaku, jonka avulla voi tulosarkistoista etsiä suorituksia nimen ja seuran perusteella. Jos mieleen tulee parannusehdotuksia haun suhteen, sivulta löytyy jälleen tuo vanha tuttu palautelomake.

  Eli rastikausi starttaa sivujen osalta hieman rampana, mutta koittakaa malttaa.

  Mukavaa suunnistuskesää!


  Olli Puurunen
  Sivujen ylläpitäjä
 3. Ja tuloksia... 2005-10-06 08:55:13, Webmaster

  Viimeisetkin tulokset nyt siis sivuilla. Puuttuvien Iisun rastien tulokset ja väliajat seuraavista linkeistä:

  http://www.oulurastit.net...results/doc/30082005t.htm
  http://www.oulurastit.net...results/doc/30082005v.htm
 4. Viimeiset tulokset 2005-09-30 21:06:05, Webmaster

  Tulostiedoston kanssa on hieman ongelmia, saanen tiedoston kuitenkin kuntoon tässä viikonlopun kuluessa.
 5. Sivujen toimintakatkosta 2005-08-17 22:37:25, Webmaster

  Kuten monet varmaan huomasivat, sivut olivat poissa toiminnasta pitkän tovin. Jokunen päivä sitten hakukone Googlen indeksointirobotti kävi meuhkaamassa sivujen siirtokaistan täyteen, ja sivut suljettiin automaattisesti siirtokaistan loppumisen takia. Yleensä Googlebotti vie kaistaa vain muutaman hassun megatavun, mutta nyt sen kaistankulutus oli tuhatkertainen. Syytä moiselle en todellakaan osaa sanoa.

  Otin yhteyttä palveluntarjoajan (http://www.rackglobal.fi/">Rackglobal) asiakaspalveluun, ja nyt on sivut jälleen toiminnassa. Eli suurkiitos palveluntarjoajalle. Vaikka tämä ei mikään mainospalsta olekaan, suosittelen silti kaikille webhotellin hankkimista harkitseville Rackglobalia. Asiakaspalvelu on huippuluokkaa.

  Mutta toivotaan että Googlebotti lopettaa möykkäämisen vastedes ja kaikki toimii jatkossa kuten pitääkin.

  Ja puuttuvista tuloksista, laitan minulle lähetetyt tulokset sivuille huomisiltana.
 6. Tuloksia viikon rasteilta 2005-07-17 22:28:22, Webmaster

  Viimeinkin tulokset viime viikon rasteilta sivuilla ihmisten nähtävillä. Viime vuonna allekirjoittanut teki kesähommia koneen ääressä, jolloin tulokset saatiin sivuílle välittömästi kun ne oli minulle lähetetty. Nyt ehdin koneen ääreen vain näin viikonloppuisin joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ja siksi tulokset ovat tulleet viiveellä. Ensi vuodeksi tarkoituksena olisi tosin saada jokainen rastiseura vastaamaan itse tuloksiensa laitosta sivuille, jolloin homma hieman nopeutuisi.
 7. Oulunsalo 3.5. 2005-05-25 10:45:17, Webmaster

  Järjestäjiltä korjattu tulostiedosto Oulunsalon rasteilta 3.5., jossa nuo mystiset B-radan väliajat pitäisi nyt olla oikein.
 8. Tuloksia Kiimingistä 2005-05-20 02:54:04, Webmaster

  Jäälin raekuuron säestämien rastien tulokset sivuilla. Viimeisen rastin leimasin oli ilmeisesti epäkunnossa ja tästä syystä tuloksissa voi olla joitain ongelmia ja puutteita.
 9. Tuloksia Perämereltä 2005-05-13 11:28:36, Webmaster

  PeRa:n rastien tulokset htm-dokumenttina. Voi olla että tulee myöhemmin myös "oikeassa formaatissa" sivuille, mutta se voi kestää jonkun aikaa. Tuloksien näpyttely ohjelmaan käsin kun ei ole kovinkaan nopeaa.
 10. Riennon rastit 2005-05-13 11:02:39, Webmaster

  Tulokset eilisiltä Koskelankylän Riennon rasteilta sivuille. Tiistain PeRa:n rasteilla oli suuria ongelmia tulospalvelun kanssa, joten tulokset ovat siksi hieman myöhässä. Tulokset tulevat kuitenkin sivuille aikanaan excel-tiedostona.